Νέα

NEΟ Ανώδυνη Κοιλιοπλαστική: Υπάρχει τέτοια επέμβαση;

Μέχρι στιγμής έχω δει δυο κριτικές από πλαστικούς χειρουργούς, σχετικά με την κοιλιοπλαστική και με την ανόρθωση και αύξηση του μαστού.

περισσότερα...

NEΟ Θέλεις επίπεδη κοιλιά;

Ένα επίπεδο στομάχι, είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς θέλουν, αλλά συχνά μας μοιάζει ακατόρθωτο.

περισσότερα...

NEΟ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την κοιλιοπλαστική σας

Αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε και είναι αυτονόητο, είναι ότι η επιλογή ενός επικυρωμένου πλαστικού χειρούργου, είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας σας και φυσικά του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, όσο αφορά τις χειρουργικές και μη αισθητικές επεμβάσεις.

περισσότερα...

NEΟ Κοιλιοπλαστική, απλή λιποαναρρόφηση, αλλαγή των εμφυτευμάτων

Αναρωτιέστε αν χρειάζεστε κοιλιοπλαστική ή απλή λιποαναρρόφηση και ίσως αλλαγή των εμφυτευμάτων σας μετά από μια εγκυμοσύνη; Τότε αυτό είναι το κατάλληλο άρθρο για εσάς.

περισσότερα...

NEΟ Άσκηση μετά από χειρουργική επέμβαση κοιλιοπλαστικής

Σύμφωνα με το RealSelf.com, το 95 % των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική λένε ότι άξιζε τον κόπο.

περισσότερα...

NEΟ Πόσο ασφαλής είναι να συνδυάσουμε μια υστερεκτομή με μια κοιλιοπλαστική;

Μια νέα έρευνα αποδεικνύει, ότι ο συνδυασμός δύο πολύ διαφορετικών χειρουργικών επεμβάσεων, όπως η υστερεκτομή και η κοιλιοπλαστική...

περισσότερα...

NEΟ Συνδυασμός κοιλιοπλαστικής και λιποαναρρόφησης

Η Lynn μιλάει για τους λόγους, που την οδήγησαν στη διόρθωση του περιγράμματος του σώματος της
Αμέσως μετά τη λήψη της απόφασής της για μια κοιλιοπλαστική επέμβαση, η Lynn αποφάσισε να διορθώσει και το περίγραμμα του σώματός της ταυτόχρονα.

περισσότερα...

NEΟ Μαζί με μία κοιλιοπλαστική μπορώ να θεραπεύσω και την κήλη μου;

Πολύ συχνά συνδυάζονται αυτές οι δύο επεμβάσεις, ώστε να μειωθεί το κόστος και ο χρόνος ανάρρωσης και φυσικά να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο ασθενής.

περισσότερα...

NEΟ Πότε η κοιλιοπλαστική αποτελεί την σωστή επιλογή

Μια πλήρης κοιλιοπλαστική είναι μια καλή επιλογή, όταν έχετε επιπλέον δέρμα πάνω και κάτω από τον ομφαλό και ειδικά αφού έχετε κάνει τα παιδιά (εξαίρεση αποτελούν οι ασθενείς μετά απο μεγάλη απώλεια βάρους).

περισσότερα...

NEΟ Αύξηση βάρους μετά απο μια κοιλιοπλαστική:

Κατά την διαδικασία της κοιλιοπλαστικής, ενώνονται οι κοιλιακοί μύες, που βρίσκονται κατά μήκος της πλευράς του ομφαλού σας, και αφαιρείται το επιπλέον δέρμα, που συνήθως κρέμεται στο πάνω μέρος της κοιλιάς.

περισσότερα...

NEΟ Γιατί θα πρέπει να φοράω κορσέ μετά από μια κοιλιοπλαστική;

Τελειώνοντας την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής στο χειρουργείο και αφού βάλουμε τις γάζες τοποθετούμε τον ελαστικό κορσέ ή αλλιώς την ζώνη κοιλίας.

περισσότερα..

NEΟ Μπορώ να απαλλαγώ από ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος;

Ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος για να απαλλαγείτε από ραγάδες στην κοιλιακή σας περιοχή σας είναι να υποβληθείτε σε μια κοιλιοπλαστική.

περισσότερα...

Λιποαναρρόφηση Vs. Κοιλιοπλαστική - Ποια είναι η διαφορά;

NEΟ Μετά από πολλές εγκυμοσύνες, οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολλές αλλαγές στην κοιλιακή χώρα. Η πλειοψηφία αυτών των αλλαγών συμβαίνουν κάτω από τον ομφαλό.

περισσότερα...

Κοιλιοπλαστική μαζί με αυξητική στήθους: είναι ασφαλής;

NEΟ Το είδος αυτής της διαδικασίας, η οποία είναι συνήθως μια κοιλιοπλαστική μαζί με μια λιποαναρρόφηση και με μια αυξητική ή και ανόρθωση του μαστού, είναι συνολικά μια ασφαλής διαδικασία, εάν είστε υγιής, δεν υπάρχουν ιατρικά προβλήματα, είστε μη καπνιστής ασθενής και το βάρος σας είναι ιδανικό.

περισσότερα...